empty
home   /   stoker_vogelaar  /   ons_team

Ons team

Anno 2014 zijn we gegroeid naar waar we nu staan met een nieuwe bedrijfsnaam, Stoker Vogelaar B.V.
Afzetgroep "Smilefruit" is nu een telersverening, waarvoor we in opdracht voor sorteren en verhandelen.

Ons sorteerbedrijf Stoker Vogelaar sorteren B.V. is in 2010 verhuist naar onze huidige locatie: De Noorderbaan 22 in Biddinghuizen. Deze verhuizing was noodzakelijk om meer ruimte te krijgen en om een betere routing in het bedrijf te verkrijgen. Hierdoor kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken met onze moderne sorteer- en verpakkingsmachines. De verhuizing was ook noodzakelijk om de voedselveiligheid normering naar HACCP op te trekken.
Wie zijn wij
Alle productie werkzaamheden zoals bv. het leggen van het fruit in het daarvoor bestemde fust, word gedaan door ons productie personeel, zij doen dit elke dag met  kennis, plezier en veel passie. Elke bestelling beschouwen zij als hun klus. Wij betrekken zo veel mogelijk nieuwe mensen uit de directe omgeving van ons bedrijf. Dit zorgt voor een sociale betrokkenheid in en uit de buurt.

Het team werkt onder leiding van:
Marchien Reitsema, coachfunctie, schakel tussen Gerald Stoker en het productie personeel, Keurmeester 
(Tevens is Marchien verantwoordelijk voor de dagelijkse kwaliteitscontrole van zowel inkomend als uitgaand fruit.)
Gerald Stoker, leidinggevend over het sorteer,-verpakkingsbedrijf, eind verantwoordelijke voor de kwaliteit. sorteren@stokervogelaar.nl
Marchien en Gerald zijn in samenwerking met het productie personeel de specialisten van ons bedrijf.
Om naar de toekomst toe de kennis te waarborgen zijn er personeelsleden in opleiding voor diversen functies.

Het gehele team wordt ondersteund door:
Ciska Stoker, hoofd administratie en personeelszaken.
Wim Stoker, algehele leiding sorteren en verkoop, in- en verkoop fruit, contact persoon naar de inkopende handel, contactpersoon met de fruittelers  van telersvereniging  “Smilefruit”. info@stokervogelaar.nl
 
Dit is het team dat Stoker Vogelaar een gezicht geeft en zorgt dat alle orders vakkundig worden aangenomen en verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct. Tevens is het onze zorg dat de "Smilefruit"  telers de hoogste waarde krijgen voor hun met zorg en passie geteelde producten.

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact