empty
home   /   nieuws

Uitreiking Participatie Flevopenning 2019

oorkonde1.jpg Afgelopen vrijdag 12 april was de uitreiking van de Participatie Flevopenning 2019. Tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Ondernemersdiner bij de Duits-Nederlandse Windtunnels in Marknesse werd de winnaar bekend gemaakt. En, hebben wij gewonnen? Helaas... wij hebben de Participatie Flevopenning niet in de wacht gesleept. De eer is gegaan naar Isoniq uit Urk. Wel hebben wij mogen genieten van een fantastische avond vol vermaak en goed eten.
Volgens de jury van de Participatiepenning mag Stoker Vogelaar gezien worden als koploper in de branch, als het gaat om het bieden van werk aan mensen uit de doelgroep Banenafspraak. Zeker omdat Wim en Ciska vanuit een intermenselijke overtuiging twee maatschappelijke vraagstukken, duurzaamheid en inclusiviteit, op een natuurlijke wijze vormgeven.

Voor ons is biologisch één van de facetten van duurzaamheid en dat betekent méér dan alleen maar biologisch geteelde producten. Mensen in dienst nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt hoort voor ons bij sociale duurzaamheid. Zo ontstaat een win-win situatie; wij worden geholpen met onze productieactiviteiten en zij nemen weer deel aan de arbeidsmarkt. Ook streven wij er naar om zoveel mogelijk mensen uit de omgeving aan te nemen. Dat mensen hier wonen, hier geld verdienen en óók hier hun geld uitgeven, dat is ook duurzaamheid.

Terug naar overzicht

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact