empty
home   /   nieuws

Stoker Vogelaar op Bio Beurs Zwolle 2019

handtekening.jpg Sorteer en verpakbedrijf Stoker Vogelaar aanwezig op de Bio Beurs in Zwolle. Kom ook op 23 en 24 januari naar stand 157.  Nog maar 2 weken en dan is het weer zo ver. De Bio Beurs! Uiteraard is Stoker Vogelaar ook dit jaar weer te vinden op de Bio Beurs in de Ijsselhallen in Zwolle. Kom ook op 23 en 24 januari 2019 langs in Zwolle. Je kunt ons vinden bij stand 157.

Biologische appels en peren

Een biologische Santana, Topaz of Natyra? Of liever een biologische Conference of Doyenne du Comice? Stoker Vogelaar sorteert én verpakt de appels en peren naar wens. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bio Beurs 2019

De Bio Beurs in Zwolle is voor iedereen die professioneel geinteresseerd is in biologisch. De beurs richt zich op iedereen die werkzaam is in de biologische sector: van boer, via handel en verwerking tot en met winkeliers. Ook adviseurs en onderzoekers vinden er hun plek. Alle producten op de Bio-beurs zijn (mits mogelijk) gecertificeerd als biologisch product. Met zo'n 375 bedrijven en exposanten valt er genoeg te beleven. 

Terug naar overzicht

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact