empty
home   /   nieuws

Stoker Vogelaar investeert in nieuwe sorteermachine

nieuwe machine.jpg Stoker Vogelaar, de schakel in biologisch fruit uit Biddinghuizen, heeft sinds december de nieuwe Uni-Grader sorteermachine van Perfect in gebruik genomen. Stoker Vogelaar sorteert, verpakt en handelt al sinds 1999 in biologische appelen, peren en pruimen van 12 telers uit de regio. Met de komst van de nieuwe machine is Stoker Vogelaar klaar voor de toekomst.

Deze machine is specifiek ontwikkeld om ook Conference peren goed te verwerken en sorteert op maat, gewicht, kleur en optische kwaliteit. Dit doet de machine door middel van camera’s en speciaal ontwikkelde software. Door de nauwkeurigheid van de machine kan Stoker Vogelaar beter inspelen op de wensen van de klant en een hogere kwaliteit leveren.

De keus voor een nieuwe Perfect was een logische. Stoker Vogelaar, voorheen Stoker Holland, werkt al ruim 25 jaar met de machines van Perfect. Eerst als teler in de eigen boomgaard en nu met de sorteermachines. De betrouwbaarheid en goede technische ondersteuning vanuit Perfect hebben Wim en Ciska Stoker doen besluiten wederom voor Perfect te kiezen.
 

Terug naar overzicht

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact