empty
home   /   nieuws

Stoker Vogelaar genomineerd voor Participatie Flevopenning

sorteren Stoker2.jpg Verrast waren wij met het nieuws dat Stoker Vogelaar genomineerd is voor de Participatie Flevopenning. Deze Flevopenning wordt uitgeruikt aan een onderneming die zich in het voorgaande haar het meest heeft onderscheiden in het kader van de Participatiewet. De uitreiking zal plaatsvinden op 12 april in Marknesse bij de Duits-Nederlandse Windtunnels. Naast de Flevopenning voor TOP Onderneming, wordt er ook een Participatie Flevopenning uitgereikt. 
Wij streven naar duurzaamheid en maatschappelijke winst op lange termijn, voor dier, plant en milieu, maar ook voor de mensen in en om het bedrijf.
Biologisch is één van de facetten van duurzaamheid en dat betekent voor ons meer dan alleen maar biologisch geteelde producten. Mensen in dienst nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt hoort voor ons bij sociale duurzaamheid. Zo ontstaat een win-win situatie; wij worden geholpen met onze productieactiviteiten en zij nemen weer deel aan de arbeidsmarkt.

Iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. De wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden, ook mensen met een arbeidsbeperking. 
 

Terug naar overzicht

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact