empty
home   /   nieuws

G-Art dat is kunst met een bijzonder verhaal, bij ons in de kantine

Kunst kan voor en door iedereen gemaakt worden! Ieder mens heeft een verborgen talent. Dit wordt pas zichtbaar zodra je het actief aanboort. Veel mensen met een beperking zijn creatief. Door gericht in dit talent te investeren ontwikkelen zij hun artistieke vermogen zodanig dat er waardevolle kunst uit voortvloeit. Dit proces stimuleert het zelfbewustzijn en vergroot het gevoel van eigenwaarde. www.g-art.nu

Wij vinden het belangrijk om iets te kunnen en mogen betekenen voor onze sociale omgeving. Dit past in onze duurzame gedachte. Wij werken samen met de werkplek (een organisatie van de gemeente Dronten) om mensen weer een arbeidsplek te bieden. Op deze manier hebben we al meerdere personen aan een baan geholpen.

Het brengt te veel gevaar (machines) met zich mee om mensen met een beperking een arbeidsplaats aan te bieden. We hebben gekeken of er iets anders is om voor mensen met een beperking iets in te kunnen betekenen. Via mijn broer Arnold (heeft een kunstwerk laten maken) zijn wij in contact gekomen met G-Art. Het idee was snel geboren om een kustwerk te laten maken aan een wand bij ons in de kantine. Het contact is gelegd, de eerste afspraken gemaakt en eind februari gaat het proces beginnen. Spannend!

Op de Biobeurs in Zwolle, 20 en 21 januari 2016, zijn de eerste schetsen te zien. We nodigen je uit om dit te komen bekijken.
 

Terug naar overzicht

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact