empty
home   /   nieuws

Even voorstellen - Rene Laan

Rene Laan - kopie.jpg Aangenaam, ik ben René Laan, vader van 2 dochters en getrouwd met Jessica. Bij Hessing Supervers (gesneden groente en fruit) werkte ik als commercieel manager toen ik een advertentie zag voor een vacature bij Stoker Vogelaar.
Een aantal gesprekken verder hebben we besloten dat ik de verantwoordelijkheid krijg over de verkoop bij Stoker Vogelaar.
Op dit moment is Wim Stoker mij aan het inwerken en heb ik reeds een aantal van onze telers en klanten ontmoet. Het is een zeer interessante en leerzame periode en ik kijk uit naar mijn eerste Nederlandse seizoen in de biologische appels en peren.

In 2003 ben ik begonnen met werken, dat was in de financiële sector. Na 4 jaar kreeg ik wel door dat commercieel werk beter bij mij past. In loondienst maar ook als zelfstandige en in verschillende commerciële rollen, heb ik diverse branches leren kennen, wel altijd in food en in retail dan wel groothandel.
Een paar jaar terug heb ik de bewuste keuze gemaakt om te willen werken in een gezonde en verse sector. Ik ben er van overtuigd dat hier toekomst in zit en dat de Nederlandse en Europese consument steeds meer bewust de boodschappen doen. De keuze voor biologisch is in dat licht ook bewust. Langzaam maar zeker zullen steeds meer mensen gaan inzien dat we op een andere manier om moeten gaan met onze aarde en alles daarop en -in. Dat is in ieder geval wel mijn overtuiging.
Als ik u nog niet persoonlijk heb mogen ontmoeten dan hoop ik dat wel snel te zullen gaan doen en ik kijk uit naar een goede samenwerking!


 

Terug naar overzicht

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact