empty
home   /   nieuws

EBF Treffen in Nederland

EBF boomgaard twisk.png Op 20 tot en met 22 juni kwam de biologische appel- en perenteelt en handel van Europa weer samen op het jaarlijkse EBF treffen. Dit jaar was Nederland het organiserende land. Het organiserende land organiseert voor de Europese leden altijd iets cultureels naast de nodige vergaderingen. En uiteraard een rondleiding door een boomgaard.
Wij hebben de Europese leden meegenomen op een boottocht naar de Marker Wadden. Onder het genot van een hapje en drankje was er de mogelijkheid om bij te praten en te genieten van de bijzondere omgeving. De vrouwen hebben een bezoek gebracht aan De Orchidee├źn Hoeve in Luttelgeest.

De rondleiding door de boomgaard hebben wij plaats laten vinden bij een van onze telers, Twisk Organic. Maaike heeft de rondleiding gegeven en samen met Gerjan Brouwer een uitgebreide toelichting gegeven op verschillende proeven die op dit moment in de boomgaard van Twisk gehouden worden.
Wij kijken terug op een nuttig en gezellig samenkomen van de Europese biologische hardfruitmarkt, en een leerzame rondleiding bij Twisk Organic.Terug naar overzicht

Verkoop

Stoker Vogelaar Noorderbaan 22 8256 PR Biddinghuizen +31 (0)321-331 044Contact